RÂMNICU VÂLCEA. Doi rromi „celebri” pentru furturi din buzunare, puși sub acuzare. Procurorul i-a lăsat însă în libertate

/

Dacă locuiești în Râmnicu Vâlcea, în special în zonele Nord, Traian și Centru, nu ai cum să nu îi cunoști pe „celebri” Tanaka și Econom. Sunt doi tineri rromi cunoscuți pentru sutele de furturi din buzunare pe care le-au comis în ultimii ani. De ceva vreme, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea încearcă să-i bage după gratii, după ce au dovedit în zeci de cazuri că ei sunt vinovații. Zilele trecute, anchetatorii au solicitat luarea unor măsuri împotriva lui Tanaka și a lui Econom, însă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a considerat că este suficient să-i pună sub control judiciar, lăsându-i în continuare în libertate.

„În fapt, în perioada mai-noiembrie 2019, cei doi tineri de 17 respectiv 21 de ani, ar fi comis pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, mai multe furturi din buzunare, genți, victimele lor fiind femei, aceștia sustrăgând diferite sume de bani.

La data de 28 noiembrie a.c., având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală, din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pe 24 de ore a tinerilor, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like