RAZIE în RÂMNICU VÂLCEA. Bărbat prins in flagrant…

In noaptea de sambata spre duminica, 19/20 noiembrie a.c., între orele 22.00 – 06.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Rm. Vâlcea, au organizat o razie în sistem integrat. Actiunea a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale comise în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zonele cu risc criminogen.
La nivelul instituţiilor de învăţământ şi a societăţilor comerciale din zona de competenţă s-au efectuat verificări pe linia asigurării pazei în mod corespunzător.
Au fost efectuate verificări privind îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu de către personalul supraveghetor şi de pază de la centrele de plasament precum şi modul de comportare şi respectarea programului de către persoanele instituţionalizate, la orele 01.30 şi la ora 03.00.
Pe timpul acţiunii au fost legitimate 14 persoane, 2 dintre acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru identificare.
Au fost efectuate verificări şi controale pe linia Legii 333/2003 la 15 unităţi, fiind aplicată o sancţiune contravenţională unui agent pentru efectuarea serviciului în mod necorespunzător.
De asemenea, s-a reuşit prinderea în flagrant a unui bărbat în timp ce încerca să sustragă combustibil din autotrenurile parcate în zona unui complex comercial. Cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

You May Also Like