RAZII cu MASCAŢI în judeţul VÂLCEA! S-au dat sute de amenzi

/

 

Week-end-ul trecut, poliţiştii IPJ Vâlcea au organizat zeci de activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. La razii au participat mascaţi, poliţişti de ordine publică, agenţi rutieri, poliţişti de investigaţii criminale, poliţişti de la investigarea fraudelor, dar şi de alte structuri.

Numai duminică, 14 august 2016, 133 de poliţişti au acţionat în teren pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Şi acţiunile lor nu au fost în zadar. Asta pentru că, într-o singură zi, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni şi au aplicat 175 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 49.000 de lei.

Poliţiştii au intervenit în cazul a 82 de apeluri la SNUAU 112 şi au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat  154 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceste 37  pentru nerespectare regimului legal de viteză şi 11 pentru nerespectare regulilor privind depăşirea.

loading...

You May Also Like

One thought on “RAZII cu MASCAŢI în judeţul VÂLCEA! S-au dat sute de amenzi

  1. Era de asteptat, totul se desfasoara impotriva conducatorilor auto dar nimeni nu incearca sa puna stop traversarilor prin loc nepermis, cauza nr. 2 in accidentele rutiere, si datorita faptului ca pietonilor nu prea pot sa le ia „caii de la bicicleta”.
    In orasul Baile Govora, seful Politiei organizeaza filtre impreuna cu Jandarmeria dar nu au sau nu vor sa prezinte Ordinul de serviciu sau legitimatia spunand ca aceste documente sunt secrete. Si daca nu ar fi sub influenta bauturilor alcoolice (asa cum este zi de zi la serviciu) ai mai zice, dar asa…
    Rusine domnilor din conducerea Politiei !

Comments are closed.