RAZII în TRAFIC în VÂLCEA. Amenzi pentru utilizarea telefonului la volan…

Razii pe străzile din municipiul Râmnicu Vâlcea, dar şi în alte localităţi ale judeţului. Zilele trecute, în urma unor astfel de activități , polițiștii vâlceani au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 20.000  de lei. Atenţie, amenzi s-au dat şi pentru utilizarea telefonului la volan, dar şi pentru că şoferii şi pasagerii nu purtau centura de siguranţă.

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.300 de lei pentru încălcarea regulilor de circulație, de asemenea au reținut 4 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au acționat pentru combaterea nerespectării dispozițiilor referitoare la portul centurii de siguranță și utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, dar și pe linie economică și silvică, aplicând 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 14.500 de lei, totodată polițiștii au reținut și un certificat de înmatriculare.

Poliția continuă acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea ordinii și liniștii publice” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.