RAZII în VÂLCEA. Tânăr prins cu 146 km/h la Căzăneşti

În judeţul Vâlcea, în week-end-ul trecut, au avut loc o serie de razii rutiere, poliţiştii de circulaţie verificând dacă şoferii respectă prevederile ordonanţelor militare, dar şi legislaţia rutieră în vigoare. Deşi autorităţile recomandă în această perioadă ca deplasările să se facă doar în caz de urgenţă, se pare că nu prea se mai respectă măsurile. În week-end-ul prelungit, în Vâlcea a “plouat” cu amenzi şi cu dosare penale.

În doar trei zile, poliţiştii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 190.000 lei, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației. De asemenea, au reținut 29 de permise de conducere, 13 certificate de înmatriculare și au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier.

Un exemplu negativ prezentat azi de IPJ Vâlcea este cel al unui tânăr de 22 de ani, care s-a crezut “zmeu” al şoselelor, rulând cu o viteză de 146 km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.

“Polițiștii din cadrul Biroiului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat pe Drumul Național 64, pe raza localității Căzănești, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ce rula cu o viteză de 146 km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.

Tânărul a rămas pieton pe o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1350 lei” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like