Relaxare de duminică pe șoselele din Vâlcea: 207 de șoferi amendați din 364 opriți în trafic

/

O razie de câteva ore desfășurată ieri, 2 octombrie 2022, a scos în evidență că duminica șoferii nu prea au chef să respecte regulile de circulație. Peste 360 de mașini oprite și peste 200 de conducători auto au fost sancționați contravențional.

Potrivit IPJ Vâlcea, lucrătorii de poliție rutieră au ieșit in stradă special pentru a-i depista pe cei care nu respectă regimul legal de viteză, nu poartă centura de siguranță sau conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

“Polițiștii au oprit pentru control 364 de autovehicule și au legitimat 392 de persoane, iar în urma neregulilor descoperite au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 78.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 27 de permise de conducere, 16 pentru viteză, 7 pentru depășirea neregulamentară, 2 pentru neacordare prioritate vehicul, 1 pentru alcool și 1 pentru conducere agresivă.

Totodată au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute și 5 certificate de înmatriculare” – informează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like