RUTIERA în ACȚIUNE. Peste 350 de amenzi pe drumurile din Vâlcea

/

O acțiune de amploare organizată pe șoselele din Vâlcea week-end-ul trecut a scos la iveală o grămadă de contravenții comise de șoferi. Polițiștii Serviciului Rutier au urmărit prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză, verificarea deținerii inspecției tehnice periodice, valabilitatea acesteia și verificarea vehiculelor înregistrate în circulație, ce pot afecta climatul de siguranță pe drumurile publice.

Astfel, în total, au fost aplicate 359 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, dintre acestea 134 de sancțiuni fiind pentru nerespectarea limitei legale de viteză,  7 sancțiuni pentru lipsa inspecției tehnice perioadice și 218 sancțiuni pentru alte nereguli.

De asemenea, polițiștii au retras 20 de certificate de înmatriculare, din care 7 pentru lipsă ITP și 13 pentru alte abateri și au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 64 permise de conducere, dintre acestea 27 fiind reținute pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar 37 pentru alte nereguli constatate tot la regimul rutier. 

loading...

You May Also Like