ŞOFERI de CAMION, prinşi BEŢI la VOLAN pe drumurile din VÂLCEA

Nu mai puţin  de patru şoferi de camion au fost prişi beţi la volan în dimineaţa zilei de miercuri, 11 octombrie 2017, în urma unei acţiuni a Poliţiei Rutieîntre orele 06.00 – 08.00, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au depistat 4 conducători auto, care conduceau autocamioane pe drumurile publice din județ, sub influența alcoolului. Unul dintre conducătorii auto era atât de beat încât agenţii de circulaţie au fost nevoiţi să-i întocmească dosar penal. 

“Polițiștii Serviciului Rutier au depistat 4 conducători auto, care conduceau autocamioane pe drumurile publice din județ, sub influența alcoolului. Poliţiştii Serviciului Rutier au acționat în cadrul Planului de Acțiune BUS & TRUCK, cu preponderență pentru combaterea conducerii de autovehicule pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Astfel că, pe Drumul Național 7, pe raza localității Budești, au oprit un autocamion condus de P.S., de 54 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș.

Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului” – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.