Soţul Alinei Gorghiu a scăpat de dosarul penal după accidentul de pe Valea Oltului. El rămâne doar cu permisul suspendat (video)

 

Lucian Isar, soţul Alinei Goghiu, a provocat un accident rutier pe Valea Oltului, la mijlocul lunii martie 2017. Conducea un Porsche Cayenne, iar într-o curbă la Câineni a intrat cu viteză în curbă, a rulat pe contrasens şi a izbit de un tir, impactul fiind atât de puternic încât mastodontul a căzut pe calea ferată. Pagubele au fost extrem de mari, Porsche-ul fiind grav avariat, ca şi tir-ul, iar singura victimă a fost chiar Isar care s-a ales cu câteva răni la cap.

Ca urmare a accidentului şi a cercetărilor poliţiştilor de la Rutieră Vâlcea, soţul senatoarei PNL Alina Gorghiu s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, care, însă, de curând, a luat decizia clasării cauzei, pentru că a fost autoaccidentare şi nu a avut 90 de zile de îngrijiri medicale. Ca urmare, Lucian Isar a rămas doar cu sancţiunile rutiere pentru rulare pe contrasens. El urmează să fie amendat cu suma de 1300 de lei, iar permisul de conducere îi rămâne suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

În final, pagubele materiale vor fi asigurate de firma de asigurare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “Soţul Alinei Gorghiu a scăpat de dosarul penal după accidentul de pe Valea Oltului. El rămâne doar cu permisul suspendat (video)

  1. Daca era altu acuma era la puscarie dar sotia parlamentar e normal ca sa nu faca la jilava

Comments are closed.