Suspecți de tâlhărie, loviri și furt, ridicați de polițiști din barurile din Râmnicu Vâlcea

/


Umblau liniștiți printre noi, deși erau suspecți de comiterea unor infracțiuni cu violență. Este vorba despre 6 indivizi, care zilele trecute au fost ridicați de polițiști din barurile și cafenelele din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei acțiuni de amploare în localurile din oraș. Bănuiții ar fi acuzați de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, loviri și alte violențe, violență domestică, dar și furt calificat. Unul dintre ei a și fost reținut, iar pentru restul se continuă cercetările.

Trebuie menționat că, în urma raziilor, în baruri și cafenele au fost depistați și 15 elevi care chiuleau de la ore.

“Au fost verificate un număr de 16 unități economice, de tip restaurante, baruri, terase, unde au fost identificate un număr de 6 persoane, suspectate pentru comiterea unor fapte antisociale, acestea fiind conduse la sediul poliției în vederea dispunerii unor măsuri legale.

Cu această ocazie, a fost identificată o persoană de sex masculin, care era căutată pentru săvârșirea infracțiunii de violență domestică, față de care a fost luată măsura reținerii pentru o perioada de 24 ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar” – informează IPJ Vâlcea.

Foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like