TÂLHĂRIE în centrul RÂMNICULUI. O femeie şi un bărbat sunt suspecţi…

Tâlhărit în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, un râmnicean a mers la sediul Poliţiei pentru a face o plângere penală. Astfel, poliţiştii au aflat că în seara zilei de vineri, 15 decembrie 2017, victima a fost abordată pe stradă de două persoane – o femeie şi un bărbat, fiind deposedată prin violenţă de telefonul mobil şi de un ceas.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, poliţiştii au început verificările, iar la scurt timp au reuşit identificarea tâlharilor – un bărbat de 28 de ani  și o femeie de 18 ani – pe care i-au şi reţinut în data de 16 decembrie 2017.

“Polițiștii au demarat imediat verificările, constatând că persoana vătămată ar fi vizitat un cunoscut  în seara de 15 decembrie a.c, la locuința acestuia aflându-se și o tânără, pe care nu o cunoștea. Părăsind locația respectivă, ar fi fost abordat de două persoane, femeia întâlnită în apartamentul cunoscutului și încă un bărbat, iar aceștia l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras telefonul mobil și un ceas.

Persoanele bănuite au fost identificate și s-a dispus reținerea acestora, fiind încarcerate la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea. Telefonul mobil a fost recuperat și returnat persoanei vătămate.

La data de 17 decembrie a.c, unitatea de parchet a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de persoanele bănuite” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like