Tânără din Vâlcea, tâlhărită de doi bărbați după ce s-a urcat noaptea în mașina lor

O tânără de 24 de ani, din comuna Mateești, județul Vâlcea, a fost tâlhărită de doi bărbați din Olt după ce s-a urcat noaptea în mașina lor. Tâlhăria ar fi fost comisă în Slatina de doi bărbaţi din comuna Găneasa, județul Olt, care au fost reţinuţi duminică. Bărbaţii bănuiţi de comiterea infracțiunii au fost prezentaţi luni instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Maşina în care se aflau tinerii bănuiţi de tâlhărie era una de culoare neagră, fără numere de înmatriculare. Anchetatorii au avut nevoie de filmările înregistrate de camerele de supraveghere din municipiul Slatina pentru a soluționa cauza.

“În seara zilei de 28 septembrie a.c., în jurul orelor 23:13, o tânără de 24 de ani, din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Piteşti din municipiul Slatina s-a urcat într-un autoturism de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, în care se aflau trei bărbaţi.

Aceasta, împreună cu doi dintre bărbaţi, s-au deplasat pe o stradă lăturalnică din localitate, unde susţine că ar fi fost lovită cu pumnii, deposedată de o geantă în care avea suma de 400 lei, trei inele din aur şi actele de identitate, după care aceştia au plecat cu autoturismul într-o direcţie necunoscută” – se precizează într-un comunicat a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like