Tentativă de omor la Fârtăţeşti. Agresorul a fost încătuşat!

După ce a luat un pahar în plus “la bord”, un bărbat din comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea, a încercat să-şi omoare vecinul de peste drum. Gravul incident a avut loc ieri, 21 octombrie 2020, în jurul orei 13.50, când bărbatul de 46 de ani şi-a adus aminte că are ceva de împărţit cu vecinul său. A luat un obiect tăietor şi a dat năvală în gospodăria victimei sale, aplicându-i o lovitură direct în zona gâtului.

“În data de 21.10.2020, în jurul orei 13.50, inculpatul a pătruns în curtea imobilului aparținând victimei, în vârstă de 67 ani, și a exercitat acte de violență asupra acesteia, prin aplicarea unei lovituri cu un obiect tăietor, de tip lamă sau brici, la nivelul unei zone vitale, respectiv zona cervicală lateral stânga, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale” – precizează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Din fericire, bărbatul înjunghiat a supravieţuit atacului, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Cât despre agresor, el a încăput pe mâna procurorilor şi a poliţiştilor criminalişti, fiind imediat încătuşat.

“Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 22 octombrie 2020, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore față de un inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea omor calificat. În cursul zilei de astăzi, 22 octombrie 2020, acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” – se mai arată în comunicatul procurorilor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like