TRAGEDIE. Bărbat din Vâlcea, mort la Pitești. I s-a făcut rău în zona căii ferate…

/

49 de ani avea și avea domiciliul în comuna Mădulari, județul Vâlcea. Bărbatul era angajat al Secției de reparații linii Craiova și executa lucrări la Pitești, în zona căii ferate, pe tronsonul cuprins între stațiile Bradu Rafinărie și Golești. Azi, 23 februarie 2022, în jurul orei 09.00, vâlceanului i s-a făcut rău, din motive necunoscute încă, iar manevrele de resuscitare efectuate de cadrele medicale ajunse la fața locului nu au avut rezultat.

“În ziua de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați că, în urma intervenției unui echipaj medical în zona căii ferate din cartierul Prundu, pe raza municipiului Pitești, ca urmare a faptului că un bărbat a acuzat o stare de rău, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul celui în cauză.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale” – informează IPJ Argeș.

loading...

You May Also Like