1 ianuarie 2023

Tragedie la Berislăvești. Bătrână carbonizată în propria-i locuință

Tragedie în prima zi a anului 2023 în comuna Berislăvești, sat Dăngești, județul Vâlcea. O bătrână și-a găsit sfârșitul în propria-i locuință ce a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost anunțat prin 112 în jurul orei 18.30, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea fiind solicitați să intervină.

“La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la o locuință construită din bârne de lemn cu învelitoare din șită. Ca urmare a arderii generalizate și a potențialului caloric ridicat, nu s-a putut pătrunde în interior. Astfel că s-a acționat pentru stingere din exterior. Până la stingerea flăcărilor, au fost afectate o locuință și o anexă în suprafață de aproximativa de 60 mp.
Potrivit informațiilor furnizate de fiul proprietareii locuintei, în interiorul casei ar fi fost surprinsa mama sa în vârstă de 76 de ani, aflată în imposibilitatea de a se salva. Din păcate, persoana a fost găsită decedată, carbonizată, fiind extrasă din locuință de către echipajele de intervenție. Se acționează pentru lichidarea ultimelor focare. Vom reveni” – precizează Plt. Adj.Fulger Octavian, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

foto ilustrativ

You May Also Like