Transportatori prinși pe șoselele din Vâlcea fără documente…

/

Controale în trafic azi, 31 ianuarie a.c., transportatorii fiind cei luați în vizor de polițiștii vâlceni încă de la primele ore ale dimineții. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.160 de lei, au reținut un certificat de înmatriculare, 1 copie conformă a licenței de transport și 2 plăcuțe cu numere de înmatriculare. Doi conducători auto s-au remarcat în mod special.

În jurul orei 06.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un microbuz pe DN7 în localitatea Milcoiu, efectuând transport public de persoane în contul unui operator de transport fără a deține copie conformă a licenței de transport. Operatorul de transport a fost sancționat contravențional conform H.G. nr. 69/2012, fiindu-i suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni. De asemenea, i-a fost reținut certificatul de înmatriculare și placutele cu numerele de înmatriculare.

De asemenea, în jurul orei 08.00, polițiștii au mai depistat în trafic un șofer care nu respecta legislația în vigoare. M.M.E., în vârstă de 37 de ani, din Tg Jiu, conducea un Mercedes Vito înmatriculat București, efectuând transport public de persoane in regim de închiriere in contul unei societăți comerciale din București, fara a deține certificat de atestare a pregatirii profesionale. Societatea comerciala a fost sanctionata contraventional conf. LG 38/2003, fiindu-i reținută copia conformă a autorizatiei de transport.

loading...

You May Also Like