TRANSPORTURI ILEGALE de LEMNE în OLĂNEŞTI, LĂCUSTENI şi VAIDEENI

Trei persoane au fost amendate drastic după ce au fost prinse transportând lemne ilegal în localităţile Băile Olănești, Lăcusteni și Vaideeni, din judeţul Vâlcea.

Primul individ a fost prins în data de 5 octombrie 2017, în jurul orei 13.00. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vaideeni l-au depistat în timp ce transporta cu  un tractor 0,9 metri cubi de material lemnos, specia fag, fără să dețină documente legale de proveniență ori transport.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Lăcusteni au depistat pe Drumul Național 67B, pe raza comunei Lăcusteni, un bărbat care transporta cu un atelaj hipo, 1 metru cub de material lemnos, specia gorun, fără a deține documente de proveniență ori transport.

De asemenea, în jurul orei 22.00,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești, în cadrul unei acțiuni organizate, l-au depistat pe I.I.D., de 42 de ani, din localitate, care transporta cu o autoutilitară, 2,20 metri cubi de material lemnos, specia ulm, fără să deţină documente legale de provenienţă ori de transport pentru materialul lemnos. 

 

loading...

You May Also Like