TUPEU. Tânăr din Vâlcea, prins la Sibiu conducând fără permis… de două ori într-o seară…

/

Tupeu maxim la un tânăr vâlcean care le-a testat vigilența oamenilor legii din Sibiu, iar în final s-a ales cu două dosare penale. S-a întâmplat în seara zilei de 10 martie 2021, în jurul orei 19.30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu. Polițiștii rutieri au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Iar povestea s-a repetat peste doar două ore, cu același personaj.

“În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Peste două ore, tot în municipiul Sibiu, același șofer a fost depistat din nou conducând autoturismul pe strada Nicolae Iorga. 

Și de această dată s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” – precizează IPJ Sibiu.

loading...

You May Also Like