TUPEU. Tânăr din Vâlcea, prins pe DN 7 fără permis și intrând în depășiri periculoase

Dosar penal pentru un tupeist din Vâlcea, care s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și s-a mai băgat și în depășiri periculoase. Așa a intrat în vizorul polițiștilor. Pentru că nu a circulat pe un drum de țară, ci pe un drum național/european.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04,30, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu. Polițiștii rutieri din Sibiu au observat un microbuz transport marfă al cărui conducător auto, circulând pe direcția Vâlcea – Sibiu, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire a unui ansamblu tir, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă cele două sensuri de deplasare.

După oprirea autoutilitarei, s-a constat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Vâlcea, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, la nivelul Biroului Drumuri Naționale și Europene, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like