Un bărbat din Călimănești a fost reținut după ce a provocat un accident rutier. Vezi de ce!

/

Beat și fără permis, un bărbat din Călimănești s-a urcat la volanul unui autoturism și a provocat un accident rutier. Incidentul a avut loc ieri, 26 mai 2022, pe raza stațiunii. Evenimentul de circulație s-a soldat doar cu pagube materiale, însă faptele grave comise de călimăneștean i-au determinat pe polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea să ia măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

“Din primele verificări efectuate de către polițiștii, a fost identificat autoturismul în cauză, stabilindu-se la scurt timp faptul că era vorba de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în orașul Călimănești, județul Vâlcea, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier, ulterior acesta părăsind locul faptei.

Din fericire evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.

Întrucât, acesta se afla în stare vădită de ebrietate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate 2 probe de sânge în vederea stabiliriialcoolemiei.

De asemenea, în continuarea verificărilor, a reieșit faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea sub influența alcoolui sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi cu propunere procedurală” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like