UPDATE. ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA. Asistent de pe Ambulanţă, în stare gravă

LATER EDIT: Din păcate, tânărul asistent medical a decedat, rănile fiind extrem de grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

UPDATE 2 decembrie 2020: Revenim cu noi informaţii despre accidentul petrecut noaptea trecută la Copăcelu. În evenimentul rutier a fost implicată o singură maşină, în care se afla la volan un bărbat de 33 de ani, din Râmnicu Vâlcea, asistent în cadrul Serviciului de Ambulanţă Vâlcea. Potrivit IPJ Vâlcea, acesta nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut cotrolul direcţiei de mers spre dreapta şi a intrat în coliziune cu un cap de pod la intersecţia cu strada Ghioceilor. Asistentul a suferit răni la cap şi în zona abdominală, fiind internat la ATI în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

ISU Vâlcea anunță producerea unui accident rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Copăcelu. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, iar din primele informații se pare că un autoturism ar fi intrat într-un cap de pod.
Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru scoaterea unei victime ce a rămas prinsă între fiarele mașinii. Este vorba despre un bărbat care a fost preluat imediat de medicii și asistenții de la Ambulanța Vâlcea. Se pare că omul este inconștient și i se fac manevre de resuscitare.

vom reveni!
foto: arhivă

loading...

You May Also Like