UPDATE – FOTO. ACCIDENT CUMPLIT în RÂMNICU VÂLCEA. El este adolescentul care a murit. Tinerii erau elevi la „Energetic”

UPDATE 25 iunie 2019. Adolescentul care a decedat în urma accidentului cumplit de pe strada Sacerdoțeanu din Râmnicu Vâlcea se numește Valentin P. (foto jos). El avea 16 ani și era pasager în autoturismul Dacia pe care cei trei tineri l-au sustras de pe strada Doctor Hacman din municipiu. Șoferul și cel de-al doilea pasager se pare că sunt acum în afara oricărui pericol, deși s-au ales cu răni grave la picioare, răni care ar putea să-i lase cu sechele pentru tot restul vieții. Cei trei adolescenți erau elevi ai Liceului Energetic din Râmnicu Vâlcea. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

sursă foto: Facebook

UPDATE. Cei trei adolescenți au furat mașina de pe strada Doctor Hacman din Râmnicu Vâlcea și au gonit cu viteză pe străzile din municipiu chiar pe timpul furtunii. Tânărul care a decedat era pasager în autoturism.

Accident cumplit noaptea trecută, 23/24 iunie 2019, la ora 01:45, pe strada Sacerdoțeanu, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Trei adolescenți în vârstă de 16 ani s-au răsturnat cu un autoturism pe care se pare că l-au sustras și au plecat la plimbare cu el.

Doi dintre tineri au fost prinși între fiarele mașinii și au fost scoși de pompieriil, în timp ce al treilea adolescent se pare că ar fi fost aruncat din autoturism. Cei trei au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Vâlcea. Din păcate, una din victime a murit la scurt timp după ce a fost scos din sala de operație, rănile sale fiind atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru el. O altă victimă a fost transportată în stare gravă la Craiova, iar cea de-a treia a intrat în operație la SJU Vâlcea, având piciorul zdrobit.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like