FOTO – UPDATE. ACCIDENT CUMPLIT la GORANU. Bărbatul a murit la spital!

UPDATE: În urma finalizării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul TIR-ului implicat în accident nu s-a asigurat la punerea în mișcare de pe loc, la ieșirea din curtea unei societăți, iar la efectuarea virajului spre stânga l-a acroșat pe pietonul care se afla în mers pe podul de acces al societății. Așadar, dacă inițial IPJ Vâlcea a susținut că accidentul s-a produs din cauza unei traversări neregulamentare a pietonului, după anchetă s-au schimbat datele problemei. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE 09.47: Bătrânul lovit de un TIR la Goranu a decedat la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

UPDATE 09.20: În zonă a fost reluat traficul rutier pe o bandă de mers, circulându-se alternativ.

Accident rutier cumplit în această dimineață de luni, 13 mai 2019. S-a întâmplat pe DN 7, la Goranu, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 171+650 m. Poliția Vâlcea informează că un bărbat în vârstă de 86 de ani ar fi traversat strada neregulamentar și a fost acroșat de un TIR. Victima a fost târâtă pe o distanță de câțiva metri.

Bărbatul a fost rănit grav în urma impactului, el fiind transportat la UPU Vâlcea în stare critică.

Traficul este blocat total în aceste momente!

loading...

You May Also Like