UPDATE – FOTO. ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA. Șoferul care a fugit este polițist

UPDATE 28 noiembrie 2019: Revenim cu noi informații în ceea ce privește accidentul produs miercuri seara în Râmnicu Vâlcea, la intersecția străzilor Calea lui Traian cu Dacia. Potrivit datelor primite, șoferul care a fugit de la locul faptei este polițist. El este agent în cadrul Postului de Poliție Mihăești, numele său fiind Popescu Laurențiu. Inspectorul șef al IPJ Vâlcea, comisarul șef Ovidiu Oară, ne-a declarat că agentul a recunoscut că el este cel care conducea autoturismul marca VW implicat în accident. Omul nu a dat încă explicații în privința părăsirii locului accidentului, însă în cadrul IPJ Vâlcea se face o verificare pe linie internă.

În cauză însă, s-a întocmit dosar penal, după ce aseară șoferița SUV-ului s-a prezentat la spital pentru un TCC. Polițiștii de la Biroul Rutier încă fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Pentru acest lucru au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

UPDATE: Șoferul care a plecat de la locul accidentului este așteptat să se prezinte la Biroul Rutier în 24 de ore, în caz contrar el riscând să-și piardă permisul.


Un accident rutier a avut loc în această seară de miercuri, 27 noiembrie 2019, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la intersecția străzilor Calea lui Traian cu Dacia. Din primele informații, se pare că a fost vorba de o neacordare de prioritate. În accident ar fi fost implicate două autoturisme, însă unul dintre șoferi ar fi plecat de la locul accidentului.
Traficul în zonă este afectat! Nu a fost înregistrată nicio victimă, fiind vorba, din fericire, doar de pagube materiale.

vom reveni cu amănunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like