FOTO-UPDATE. ACCIDENT MORTAL pe VALEA OLTULUI. O șoferiță a decedat

UPDATE 2 – IPJ Sibiu face următoarele precizări: “Din primele cercetări se pare ca o șoferița de 31 de ani din București, care circula spre Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta a intrat in parapeții de plastic care separa sensurile de mers și apoi pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria. Conducătoarea auto a decedat, iar o femeie din mașina de Bulgaria este rănită. Sensul de mers spre Sibiu este blocat. Polițiștii rutieri sunt la fata locului”.


UPDATE: Conform ultimelor informații de la ISU Sibiu, o femeie de 35 ani prezinta traumatism de membre superioare si inferioare. Din pacate, o altă persoană de sex feminin este decedata (conducătoarea unei dintre cele două masini implicate).


Traficul este blocat pe Valea Oltului – DN 7, între Vâlcea şi Sibiu, în urma producerii unui accident rutier. Incidentul de circulaţie s-a petrecut în zona Lazaret, la câţiva kilometri de limita cu judeţul Vâlcea. Autorităţile din Sibiu anunţă că la faţa locului a fost trimisă de urgență o ambulanță de tip B, fiind anunţate victime. De altfel, o persoană se pare că a fost prinsă între fiarele maşinii, fiind necesară şi intervenţia Descarcerării.
Vom reveni cu amănunte!

You May Also Like