UPDATE/ FOTO-VIDEO. Tineri căutați de scafandri după ce au căzut într-un lac din comuna Ionești

/

UPDATE 3: Din păcate, cei doi tineri au murit. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, ei nu au răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se decesul. Cei doi tineri erau frați și se aflau în zonă la scăldat.

UPDATE 2: La ora 15.14 a fost găsit și tânărul de 21 de ani, medicii începând manevrele de resuscitare.

UPDATE 1: Adolescentul de 17 ani a fost găsit. Cadrele medicale de la fața locului au început manevrele de resuscitare. Imagini în partea de jos a articolului.

Mai multe echipaje din cadrul ISU Valcea au fost solicitate astazi, in jurul orei 14.00, în localitatea Ionești, pentru salvarea a doi tineri în vârstă de 17 și 21 de ani, care au căzut în apă, intr-un lac situat în apropierea râului Olt. La fața locului, s-au deplasat patru autospeciale de interventie (1 ASAS cu o barcă pneumatică, o autospecială de Descarcerare, o autospeciala SMURD, o autospeciala Duster cu o barca si 4 subofiteri de la GI Rm. Valcea si respectiv Detasamentul de Pompieri Dragasani).

“Pentru interventie au fost alertati si scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Valcea aflandu-se intr-o misiune similara in judetul Arges. Fortele de interventie au ajuns la locul interventiei, si au constatat ca cei doi baieti au cazut intr-o balta excavata, cu o suprafata de cca 1000 mp si o adancime de cca 4 m, care nu are circyit deschis cu raul Olt. S-a inceput cautarea” – precizează ISU Vâlcea.

loading...

You May Also Like