UPDATE – FOTO: Patroana Restaurantului Queen, rănită într-un ACCIDENT la OLT

UPDATE: Conform unor surse, vâlceanca rănită în accidentul de la Olt este Ileana Ungureanu, patroana Restaurantului Queen din Râmnicu Vâlcea. Ea a fost iniţial transportată la Spitalul din Slatina, însă joi, 4 ianuarie 2018, ea a solicitat să fie transferată, pe propria răspundere şi cu o ambulanţă privată, la Spitalul Judeţean Vâlcea, acolo unde a fost internată la Secţia Ortopedie. Sursele noastre spun că ea a suferit o fractură la o mână, o contuzie la genunchiul drept şi o plagă la cap.  

Doi vâlceni au fost răniţi într-un accident rutier ce a avut loc miercuri seara, 3 ianuarie 2017, pe DJ 677, în judeţul Olt. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme, iar vinovat de producerea accidentului se pare că este un şofer de 56 ani, din Piatra-Olt, care la un viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere celui de-al doilea autoturism înmatriculat în Vâlcea, intrând direct în el. 

În urma impactului, trei persoane au avut nevoie de îngrirjiri medicale, printre care se numără şi doi vâlceni. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea, care acuza dureri la umăr, şi o femeie de 40 ani, din Râmnicu Vâlcea, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

foto: Gazeta de Sud

loading...

You May Also Like