FOTO-VIDEO. ACCIDENT GRAV pe str. MATEI BASARAB. Șoferul a fost reținut

UPDATE 21 octombrie 2019: Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, de asemenea a refuzat recoltarea de probe biologice. Pe numele bărbatului de 30 de ani a fost întocmit un dosar pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat, refuzul de la prelevare mostre biologice, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pe 24 de ore , a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Vâlcea.


UPDATE 2: Potrivit martorilor, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive la volan. Din câte se pare, șoferul autoturismul care a provocat accidentul ar fi tras de volan pentru a evita să lovească un copil pe trecerea de pietoni, pe care l-a atins doar puțin cu partea dreaptă a mașinii. Însă, din cauza vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a izbit două autoturisme parcate pe care le-a proiectat pe trotuar și a lovit stâlpul de iluminat public. La circa 1 minut după impact, stâlpul a căzut pe mașină. Martorii spun că atât șoferul, cât și pasagerii au ieșit din autovehicul și au fugit. Șoferul a fost găsit la domiciliu, adus la locul accidentului, iar apoi transportat la spital pentru a i se lua probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Omul a refuzat să sufle în “fiolă”. Cât despre copilul acroșat pe trecerea de pietoni, acesta a fost transportat la spital. Din fericire, minorul s-a ales doar cu o sperietură. În cauză, polițiștii încă fac cercetări la fața locului. La ora 21.10, traficul este încă blocat total pe Matei Basarab, intervenindu-se pentru ridicarea stâlpului și a autoturismelor avariate.

UPDATE. Șoferul și pasagerul din autoturismul care a provocat accidentul au fugit de la fața locului. Polițiștii au identificat proprietarul mașinii, pe care l-au găsit la domiciliu. Traficul este blocat total pe strada Matei Basarab.

Un accident grav a avut loc in aceasta seara de duminica, 20 octombrie 2019, pe strada Matei Basarab din Ramnicu Valcea. Soferul unui autoturism a condus cu viteza, a pierdut controlul directiei de mers, a lovit un stalp de iluminat public si autoturismele parcate, iar stalpul a cazut pe o masină.
vom reveni cu amanunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like