UPDATE. Pietonul spulberat de un tir pe Valea Oltului era din Vâlcea

Revenim cu informații cu privire la accidentul cumplit ce a avut loc în seara zilei de 18 martie 2019, pe DN 7 – Valea Oltului, în zona Boița, din județul Sibiu. Pietonul care a decedat după ce șoferul unui ansamblu TIR, condus dinspre Vâlcea, l-a acroșat și l-a târât aproximativ 400 m era din județul Vâlcea. Era vorba despre un bărbat de 38 de ani, fiind identificat abia după ce polițiștii din Sibiu au efectuat o serie de analize criminalistice.

Reamintim că, după ce a fost lovit de tir, pietonul a fost abandonat în mijlocul străzii, pentru că șoferul camionului nu a oprit, el continuându-și deplasarea. Fiind întuneric, bărbatul a fost lovit și de un autoturism care era condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului și sunând la 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului au constatat decesul.
„Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona km. 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului tir, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.
În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului” – precizează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like