Şofer URMĂRIT de POLIŢIE pe străzile din VÂLCEA. S-a ales cu DOSAR PENAL

Un şofer din Vâlcea, care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, s-a ales cu dosar penal şi riscă să fie pus sub urmărire de procurori. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 1 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, când polțiștii rutieri și de ordine publică, din cadrul Poliției Orașului Bălcești, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Tudor Vladimirescu, din orașul Bălcești, însă, șoferul autoturismului nu a respectat semnalul polițiștilor, acesta continuându-și deplasarea.

Astfel, a avut loc o urmărire ca-n filme pe străzile din Bălceşti, şoferul fiind prins când a ajuns în dreptul domiciliului său. Acolo poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, precum şi recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar conducătorul auto a refuzat categoric.

Polițiștii au deschis un dosar penale numele bărbatului de 50 de ani, din orașul Bălcești, în care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.