VÂLCEA: 7 grupuri infracţionale, cu 50 de membri, au fost destructurate în judeţ

Un ultim bilanț al Poliției Vâlcea arată că, în primul trimestru al anului 2017, in judetul nostru au fost destructurate nu mai putin de 7 grupuri infractionale. Din aceste grupuri faceau parte 50 de suspecti, acestia fiind ridicati de mascati, dusi la audieri si pusi sub acuzare.

“Un accent important in perioada analizată a fost pus pe cunoaşterea activităţilor desfăşurate in afara legii de către grupările infracţionale, destrămarea şi tragerea la răspundere penală a membrilor acestora reprezentând o prioritate pentru poliţiştii cu atribuţii in acest domeniu. La nivelul inspectoratului există un grup de lucru coordonat de conducerea inspectoratului, care are atribuţii pe linia monitorizării tuturor activităţilor desfăşurate pe această linie” – precizeaza conducerea IPJ Valcea.

Totodata, de la inceputul anului si pana in prezent au fost executate 34 mandate, după cum urmează: 19 mandate de executare a pedepsei inchisorii, 7 mandate de arestare preventivă, 8 mandate europene de arestare. De asemenea, au fost identificate 44 dintre persoanele dispărute si au fost adoptate următoarele măsuri preventive: 11 persoane arestate preventiv, 30 persoane au fost puse sub control judiciar, iar 17 persoane au fost reţinute.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like