VÂLCEA – AMBULANŢĂ implicată într-un ACCIDENT pe un drum judeţean

În seara zilei de 22 mai 2017, în jurul orei 22.00, un individ care s-a urcat beat criţă la volan a provocat un accident rutier, maşina sa intrând în coliziune cu o ambulanţă ce se afla în misiune de salvare şi care circula regulamentar.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este N.G.S., de 41 de ani, din comuna Frânceşti, care se deplasa cu un autoturism pe drumul judeţean 646 A, pe raza satului Genuneni. Poliţiştii susţin că acesta nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreaptă şi a acroşat o autospecială a ambulanţei care circula din sens opus, cu semnalele luminoase în funcţiune.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul şoferului ambulanţei şi 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului autoturismului.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, ambulanţa având posibilitatea de a-şi continua deplasarea.

Conducătorul auto au fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.

loading...

You May Also Like