VÂLCEA – Bătut cu ranga de propriul său frate…

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce și-a snopit frate în bătaie. Incidentul a avut loc în data de 13 februarie 2021, însă organele de cercetare penală s-au sesizat abia ieri, 22 februarie. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a lovit fratele cu o rangă, provocându-i contuzii la abdomen și la coloana vertebrală.

“La data de 13 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Roești, cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat fizic de fratele său.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 42 de ani, a fost lovit cu un corp dur, de către fratele său de 51 de ani.

În urma agresiunii bărbatul de 42 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în urma concluziilor medicului  legist, la data de 22 februarie a.c., organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 51 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea.

Astăzi, bărbatul o să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like