VÂLCEA. Condamnat pentru infracţiuni rutiere, a comis-o din nou…

Condamnarea la un an de închisoare cu suspendare pentru că a condus pe drumurile publice fără permis nu l-a potolit pe un individ din comuna Vlădeşti, pentru că omul a comis-o din nou zilele trecute. Bărbatul de 66 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce se afla la volanul unui autoturism, deşi nu are dreptul de a conduce nicio categorie de vehicule. Ba mai mult, maşina în care se afla avea plăcuţele de înmatriculare false. În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

“La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vlădești au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din Vlădești.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare sunt false, aparținând unui alt autoturism.

În cursul lunii decembrie 2019 bărbatul a fost condamnat definitiv de Judecătoria Râmnicu Vâlcea la pedeapsa închisorii de 1 an cu suspendare, deoarece în trecut acesta a mai fost prins de polițiști conducând fără permis de conducere” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like