VÂLCEA. Cu permisul suspendat, a depășit neregulamentar și a fugit de polițiști

/


S-a ales cu dosar penal după ce a circulat cu un autoturism pe drumurile publice deși avea permisul suspendat. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Băbeni, județul Vâlcea, care le-a atras atenția polițiștilor din oraș după ce a efectuat o manevră neregulamentară de depășire pe DN 64. Știindu-se cu “musca pe căciulă”, omul a refuzat să oprească autoturismul la semnalele oamenilor legii, a accelerat și și-a abandonat autoturismul, luând-o la fugă. A fost prins în cele din urmă, după ce polițiștii au verificat camerele de supraveghere și l-au identificat. Șoferul s-a ales și cu amendă și cu permisul suspendat pe o perioadă mai lungă, dar și cu dosar penal.

“Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform art. 101, alin. 3, lit.g, art.100, alin. 3, lit.f și art. 100, alin. 1, pct.18 din O.U.G.195/2002, pentru depășire neregulamentară, neoprire la semnalul polițistului rutier și lipsă documente, iar ca măsură complementară i-a fost prelungită perioada de suspendare a permisului de conducere la 90 de zile.

Totodată, polițiștii au întocmit și un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like