VÂLCEA. Cum respectă vâlcenii măsurile? Concluziile unei ample acțiuni! (FOTO)

Sute de persoane verificate, sute de firme controlate, zeci de autobuze şi microbuze oprite de poliţişti pentru verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Pentru că numărul cazurilor de coronavirus este în creştere în judeţul Vâlcea, conducerea Prefecturii Vâlcea a cerut ca forţele de ordine să intensifice acţiunile în judeţ. Ca urmare, week-end-ul trecut, polițiștii alături de efective de jandarmi și polițiști locali au desfășurat ample controale în toată Vâlcea.

“Au fost verificate 262 societăți comerciale/persoane fizice autorizate/locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost legitimate și verificate 953 de  persoane și au fost verificate 72 de mijloace de transport.

Echipele mixte de control au depistat 30 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii nr. 55 din 2020.

De asemenea, au fost aplicate alte 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea legislației pe linie economică.

Aceste acțiuni preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2″ – precizează IPJ Vâlcea.loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like