VÂLCEA. Încă un vâlcean a fugit din autoizolare. Vezi ce a pățit!

A devenit o “modă” în ultima perioadă ca vâlcenii veniți din străinătate să fugă din autoizolare și să pună în pericol sănătatea altor persoane. Cel mai recent exemplu este al unui tânăr care a fost prins de polițiști că a ieșit din autoizolarea de la domiciliu și a plecat la plimbare. Ca urmare, oamenii legii au dispus carantinarea lui instituționalizată pentru 14 zile și l-au amendat cu 5.000 de lei.

De altfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii vâlceni au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 100.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor art.5 din Ordonanța Militară nr. 2/2020, cu privire la restricțiile de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00 – 06.00.
“În total, echipele mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au verificat, în ultimele 24 de ore, 891 de locații și 1.935 de persoane. Pe lângă acțiunile de verificare realizate împreună cu polițiștii, jandramii vâlceni au efectuat și 9 de misiuni de transport în care au fost însoțite un număr de 33 de autovehicule” – se arată într-un comunicat oficial al DSP Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like