VÂLCEA. Mașină lăsată cu cheile în contact, furată de un individ beat criță

Din neglijență, un bărbat din comuna Ștefănești, județul Vâlcea, și-a lăsat mașina în fața casei descuiată și cu cheile în contact. La scurt timp, omul a observat că autoturismul îi dispăruse și a cerut ajutorul oamenilor legii.

Ei bine, polițiștii au demarat o anchetă și au plecat în căutarea hoțului. Spre mirarea lor, pe drumul dintre Ștefănești –  Dobrușa, ei au descoperit autoturismul în trafic, iar la volan se afla un bărbat de 55 de ani, din comuna Ștefănești, care era într-o stare avansată de ebrietate și nu deținea nici permis de conducere.

“În seara zilei de 10 august a.c., polițștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Ștefănești, cu privire la faptul că, autoturismul său pe care îl lăsase în fața casei, cu portierele neasigurate și cu cheile în contact, a fost sustras de persoane necunoscute.

În urma căutărilor efectuate a fost depistat în trafic,

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezulat o alcoolemie de 1,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe” – precizează IPJ Vâlcea.

foto: arhivă

You May Also Like