VÂLCEA. O femeie a murit după ce a fost mușcată de câini

Tragedie într-o comună din Vâlcea. O femeie de 75 de ani a murit după ce a fost mușcată de câinii vecinului, rasa metiș. S-a întâmplat ieri, 24 noiembrie a.c., în comuna Stoenești, iar cel care a anunțat autoritățile, printr-un apelul pe 112, a fost chiar proprietarul animalelor.
Din câte se pare, femeia ar fi intrat în curtea vecinului său după niște găini. Trebuie precizat că proprietarul câinilor este o persoană imobilizată de care victima avea grijă zilnic. Omul a încercat să sară în apărarea femeii, însă totul a fost în zadar, nereușind să facă nimic.

Echipajele medicale de la SMURD Vâlcea, care au ajuns la scurt timp la fața locului, au găsit victima în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

“Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like