VÂLCEA. Scandal la Bălcești după un accident rutier. S-au tras focuri de armă!

UPDATE: Poliția Vâlcea anunță că, în urma scandalului de aseară, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 23, respectiv 33 de ani, ambii din satul Otetelișu. Ei sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice. Bărbații au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Activitățile procedurale au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.Un accident rutier a fost motiv de scandal între mai multe persoane, ajungându-se la acte de violență și la folosirea armelor de foc de către forțele de ordine. Incidentul a avut loc în această seară de 5 decembrie a.c., în jurul orei 19:45. După aplanarea conflictului, doi indivizi au fost încătușați și duși la sediul Poliției Bălcești.

“Un echipaj de jandarmerie, aflat în serviciul de patrulare, a observat că pe drumul dintre orașul Bălcești și satul Benești a avut loc un eveniment rutier, între un autoturims și un atelaj hipo.
Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea de sprijin, la scurt timp făcându-și apariția și un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești.
La locul producerii evenimetului rutier și-au făcut aparția mai multe persoane, iscându-se un conflict spontan între aceștia și șoferul autoturismului, două dintre persoane având asupra lor obiecte contodente.
Atât polițiștii cât și jandarmii i-au somat pe aceștia să înceteze, însă pentru aplarea conflictului și dispersarea persoanelor aceștia au fost nevoiți să efectueze 4 focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care mulțimea a plecat, iar doi bărbați ce se manifestau violent au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.
Persoanele implicate în evenimentul rutier și în conflict nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări pentru încadrarea faptelor, iar în urma acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun” – precizează Poliția Vâlcea, într-o informare de presă.

foto: arhivă

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like