VÂLCEA. Snopită în bătaie de soţul alcoolic…

/

O femeie de 42 de ani, din comuna Măldăreşti, judeţul Vâlcea, trăieşte un adevărat coşmar alături de soţul său alcoolic. Ieri, 6 septembrie 2020, ea a fost bătută crunt de cel care ar trebui să-i fie sprijin în viaţă şi partener de nădejde. Nu este prima agresiune din partea soţului, însă de data aceasta nu a mai suportat chinurile şi a decis să sune la 112. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat cele întâmplate, au emis un ordin de protecţie şi l-au reţinut pe agresor pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, el urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu pentru dispunerea de măsuri legale. 

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul de 42 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ar fi agresat-o fizic pe soția lui, lovind-o cu un corp dur.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, evacuându-l pe bărbat din locuință, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like