VÂLCEA. Șoferi prinși beți și drogați la volan

/

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Vâlcea. Unul era beat, iar altul drogat. Totul s-a întâmplat sâmbătă.m, 18 iunie 2022.
Primul șofer a fost prins pe raza orașului Brezoi.  El conducea o autoutilitară, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,10 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost conduc la spital pentru recoltarea de probe biologice.De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere .
Al doilea șofer a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, respectiv Opium. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.
În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

loading...

You May Also Like