VÂLCEA. Tânăr prins drogat la volan în Voineasa

Aflați în misiunea în dimineața zilei de 3 iunie 2019, polițiștii din Voineasa au avut surpriza de a descoperi în trafic un tânăr drogat la volan. Mașina în care se afla individul de 21 de ani, din Malaia, a fost oprită pe DN 7 A, în stațiunea Voineasa.

“Polițiștii au constatat că tânărul avea un comportament neobișnuit, având ochii roșii și pupilele dilatate, specific persoanelor aflate sub influența substanțelor psihoactive. În urma întrebărilor adresate de către polițiști, tânărul a recunoscut că în seara respectivă a fumat mugur de canabis.

Polițiștii l-au condus pe tânăr la Spitalul Brezoi unde i-au fost prelevate probe biologice de urină și de sânge, necesare pentru determinarea prezenței în corp a substanțelor psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publce, sub influența substanțelor psihoactive, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 2, din  Codul Penal,urmând a se propune soluție procedurală Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like