VÂLCEA: Trei vâlceni au murit și alți 16 au fost transportați la spital

Trei persoane au decedat si alte 16 au fost transportate la spital in Valcea, in ultimele 24 de ore. Conform unui comunicat al ISU Valcea, membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi pentru 19 situaţii de urgenţă. Echipajele au intervenit în localităţile: Băbeni, Băile Govora, Brezoi, Budești, Călimănești, Costeşti, Drăgăşani, Grădiştea, Livezi, Lungeşti, Orleşti, Perișani, Rm. Vâlcea, Sineşti și Stoeneşti pentru: stop cardio-respiratoriu; două accidente de circulaţie; o stare febrilă; o deblocare de locuință; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre şi stări generale de rău.
După acordarea primului ajutor calificat, 16 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare, insa pentru 3 nu s-a mai putut face nimic.
Pacientului cu stop cardio-respirator i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.
La accidentul din Budești, s-a intervenit pentru descarcerarea șoferului autoturismului și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Din nefericire, victima nu mai avea semne compatibile cu viața, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.
Din păcate, proprietarul apartamentului deblocat, în vârstă de 69 de ani, a fost găsită decedată în locuință din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.