VÂLCEA. Trimişi la puşcărie pentru evaziune fiscală şi conducere fără permis

Doi bărbaţi din Vâlcea au ajuns, zilele acestea, după gratii în urma unor hotărâri judecătoreşti definitive. Ei au fost condamnaţi pentru evaziune fiscală, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vor sta câţiva ani buni după gratii.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Băile Govora au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea.

Este vorba despre un bărbat de 61 de ani, din Băile Govora, pe numele căruia a fost emis un mandat de către Tibunalul Vâlcea, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 9 luni pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Bărbatul a fost depus la un penitenciar de pe raza Județului Argeș.

Cel de-al doilea condamnat este un bărbat de 53 de ani, din Berbești, pe numele căruia s-a emis mandat pentru executarea unei pedeapse privativă de libertate de 5 ani, 5 luni și 19 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost depus la un penitenciar de pe raza Județului Argeș.

loading...

You May Also Like