VÂLCEA. Un nou caz de violență în familie…

Ordin provizoriu de restricție emis de polițiștii din Vâlcea. Este vorba de un nou caz de violență în familie ce s-a petrecut de aceasta dată în comuna Berislăvești. O femeie de 29 de ani a făcut o sesizare cu privire la faptul că a fost agresată de soțul ei în vârstă de 46 de ani. Incidentul a avut loc în data de 23 iulie 2019, iar timp de cinci zile bărbatul are obligația de a nu se apropia de persoana vătămată la o distanță mai mică de 150 de metri.

“Polițiștii au fost sesizați de o tânără de 29 de ani, din Berislăvești, cu privire la faptul că soțul ei, de 46 de ani, a agresat-o fizic, în sensul că a bruscat-o, împingând-o, acesta lovindu-se de poarta de la intrarea în gospodărie, provocându-i vătămări corporale.

Ajunși la fața locului polițiștii au constat că cele sesizate se confirmă, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, în baza căruia polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva bărbatului.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like