VÂLCEA – URMĂRIRE în TRAFIC pentru nişte SCULE…

Zeci de truse de scule ascundea un şofer în autoturism, el neavând documente legale pentru justificarea lor. Din această cauză, omul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor rutieri din Vâlcea, fiind urmărit pe DN 7 şi prins la Bujoreni. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de joi, 12 octombrie 2017, în jurul orei 04.00.

“Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat semnale de oprire în trafic a unui autoturism, care depășise limita legală de viteză, însă, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fără să respecte semnalele regulamentare.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, pe care l-au depistat și oprit, pe Drumul Național 7, pe raza comunei Bujoreni. Cu prilejul controlului autoturismului, polițiștii au identificat 17 truse de scule pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență ori transport.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat, cu amendă, în cuantum de 1.885 de lei, și au confiscat cele 17 truse de scule, transportate ilegal” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.