30 mai 2020

VÂLCEA. Urmărit de poliţişti, prins şi încătuşat! Vezi ce a făcut!

La vederea echipajului de poliţie, un tânăr de 21 de ani, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, a demarat în trombă. El se afla la volanul unui autoturism şi a mărit viteza în speranţa că poliţiştii îi vor pierde urma. Însă, oamenii legii au plecat în căutarea sa şi au descoperit maşina pe o stradă laterală. Chiar şi atunci tânărul a încercat să scape, fugind din autoturism. El a fost prins însă şi încătuşat, iar ulterior poliţiştii au aflat că individul nu deţinea permis de conducere.

„În dimineața zilei de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești au efectuat semnalul regulamentar de oprite, unui autoturism ce se deplasa pe Drumul Național 65C însă conducătorul auto nu a oprit, acesta mărind viteza și continuându-și deplasarea.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea acestuia, autoturismul fiind descoperit oprit, la ieșirea din oraș, pe o stradă laterală, iar la vederea polițiștilor conducătorul a fugit din autoturism.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze, l-au încătușat și l-au condus la sediul poliției.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, conducătorul auto este un tânăr de 21 de ani, din Bălcești, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar și a prezenței de substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea.

Astăzi, tânărul de 21 de ani o să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești în vederea dispunerii de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.

foto arhivă

You May Also Like