VÂLCEA. “Zmeu” al șoselelor, prins conducând cu 166 km/h pe DN 64

/

În ultimele zile, polițiștii rutieri din Vâlcea au luat cu asalt șoselele județului în căutarea șoferilor indisciplinați sau a celor care încalcă legislația în vigoare. În urma raziilor organizate, au fost aplicate 276 de sancțiuni pentru nerespectare limitei de viteză, 105 sancțiuni pentru nefolosirea centurii de siguranța sau alte dispozitive omologate, 60 de sancțiuni aplicate bicicliștilor și 31 de sancțiuni aplicate pietonilor, iar restul pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 135 de permise de conducere, din care 64 pentru viteză, 30 pentru depășire în loc nepermis și 7 pentru alcool, iar restul pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată au fost constatate și 10 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii au ieșit public și cu un exemplu de șofer care s-a crezut “zmeul” șoselelor, dar în final a ajuns pieton pentru următoarele 3 luni. Ei bine, omul a fost depistat în trafic în noaptea de 23 spre 24 ianuarie de polițiștii Serviciului Rutier. Este vorba despre un bărbat din județul Olt care a condus un autoturism pe D.N.64, direcția Râmnicu Vâlcea către Drăgășani, iar în localitatea Tătărani, pe un sector de drum limitat la 50 km/h, a fost detectat și înregistrat cu aparatul radar TruCam circulând cu viteza de 166 km/h.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 lei și a fost dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like