Vâlcean dat dispărut după ce a plecat voluntar din Spitalul Clinic Sibiu

/

Poliţiştii sibieni caută un vâlcean, în vârstă de 84 de ani, care a plecat voluntar din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu-Unitatea de Primiri Urgențe, fără a mai reveni la domiciliul său din comuna Racovița, sat Bradu-Clocotici, județul Vâlcea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 5 iunie a.c., o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 3 iunie a.c., soțul său, CIUCĂ DUMITRU, în vârstă de 84 de ani, a plecat voluntar din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu-Unitatea de Primiri Urgențe, unde venise pentru analize, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare albastru, cămașă în carouri, pantaloni de culoare negru și purta pe cap o pălărie de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

loading...

You May Also Like